Almington街道住宅灯光设计

By | 2020年7月24日

Almington街道室第是Finsbury公园中一栋维多利亚式的排屋,名目内容包罗修建侧边扩建局部及首层外部的重构以及整修,次要是经过侧边加建局部扩增厨房面积,并正在首层借助高效存储处理计划腾出更多的应用空间。 业主Michael 评估道:“与Amos协作十分欢快,咱们对终极设计效果十分称心。从独特讨论设计理念到协助咱们寻觅承包商再到名目治理,整个进程体验都十分棒。新扩建局部齐全扭转了咱们的新家,咱们十分喜爱寓居正在这里。”

▼重构以及整修名目的次要空间概览,interior view of the main reconfiguration and refurbishment space

image.png

Almington Street House is a Victorian terraced house in Finsbury Park and comprises a side extension, as well as ground floor internal reconfiguration and refurbishment. The brief was to enlarge the kitchen with a side extension and make more space on the ground floor with efficient storage solutions throughout.“We had a great time working with Amos and are really delighted with the result. A great experience throughout, from collaboratively working on design concepts, to helping us find contractors, to project management. Our new extension has completely transformed our home and we’re so enjoying living in it.” – Michael, Client.

▼轴测图,axonometric drawing

扩增局部应用砖砌筑而成,连续现有室第的伦敦砖块色彩。外部革新工程包罗一个改进宜家格调的厨房,应用胶合板饰面以及定制的厨房中岛。厨房前面添加了一个新客用洗手间。起居室墙面内暗藏着用于存贮外衣以及鞋子的衣柜。高效力源措施包罗采纳LED照明以及位于厨房、餐厅地板下的新供暖管道,这也进一步增强了室内雅观对立,缩小了芜杂。

▼扩建局部采纳砖石结构,the extension is finished in brick

The extension is finished in brick, to complement the tone of the London stock brick of the existing house. Internal alterations includes a modified IKEA kitchen finished with plywood fronts with a bespoke kitchen island design. A new guest WC was added behind the kitchen. A concealed wardrobe was built into the wall of the living room to provide storage for coats and shoes. Energy efficient features, including LED lighting and new plumbing with underfloor heating in the kitchen and dining area, also add aesthetic uniformity and reduce clutter.

▼起居室,living room

一扇年夜面积的无框窗户作为外部沿窗坐位区,提供从充溢阳光的扩建及厨房区域欣赏花圃的视角。侧边扩建局部应用翼片状木料撑持构造,室外笼罩锌板,搁置正在砖隔绝距离墙上。年夜面积的屋顶窗户将光线引入厨房,增强了衔接后方起居室与后部花圃之间空间的联络。

A large, frameless glass window, which acts as a window seat internally, gives views to the garden from the new light-filled side extension and kitchen. The side extension is formed by resting structural timber fins, externally clad in zinc, onto the brick party wall. A large roof light brings daylight into the kitchen and improves connections between the spaces linking the front living room with the rear garden.

▼厨房区域侧边扩建局部应用翼片状木料撑持构造,the side extension is formed by resting structural timber fins

▼一扇年夜面积的无框窗户作为外部沿窗坐位区,提供朝向花圃的欣赏视角,a large, frameless glass window, which acts as a window seat internally, gives views to the garden

▼砖墙上的木制收纳柜,storage shelf on the brick wall

image.png

▼厨房橱柜,kitchen cabinet

image.png

名目提供了一个完成如斯多创意设法主意的机会,设计师心愿打造一种室第化的、性能性的、具备家庭导向的室第,但整个名目又具备一种激烈的设计感,能够真正完成从创新到‘转型‘的变动。这座室第设计标明人们没有需求昂扬的估算以及年夜面积的空间就可以领有一个漂亮而共同的家。设计师与业主的协作十分欢快,他们也很快乐看到业主正在新环境中温馨的安宁上去,顺应为人怙恃的生存。

This project offered the opportunity to bring so much creative thinking to the table – we wanted to create something homely, functional, and family-orientated, but with a strong design sense throughout which really elevates the scheme from a refurbishment to a ‘transformation’. It just shows that you don’t need a huge budget or masses of space to create a beautiful and unique home. The clients were a pleasure to work with and we are so pleased to see them settling in comfortably to parenthood within their new surroundings.

▼屋顶天窗构造细节,detail of the roof windows

image.png